В момента се намираме на върха на новата вълна. Това

...
В момента се намираме на върха на новата вълна. Това
Коментари Харесай

Мангъров упорит! Ето какво ни обеща

В момента се намираме на върха на новата вълна. Това сподели пред " Фокус " инфекционистът доцент Атанас Мангъров. " Нещата се задържат някъде на към сред 3000 и 3500, като към този момент не се сбъдват тези прогнози за 10 000 и повече случаи дневно.

Т.е. става това, което се чака.Този вирус ще мине през цялото население, без значение дали е имунизирано, или не ", съобщи инфекционистът.

Виждате, че основният държавен здравен контрольор е с две ваксини, не смъква маската и е с COVID-19 ", уточни той.

Според доцент Атанас Мангъров ограничения не са нужни, тъй като и с тях и без - вирусът следва хода на своето разпространяване и за момента не се следи нищо рисково.

Той посочи, че е осведомен с медикамента за лекуване на ковид, за който здравният министър доктор Стойчо Кацаров посочи, че се вършат опити да се внесе в България.

" Някои от персоналните лекари и изключително тяхното управление не помниха медицината и започнаха да желаят неща, които са неосъществими ", сподели инфекционистът по отношение на настояването на персоналните лекари за цялостен локдаун в София.

Във връзка с противогрипните ваксини експертът посочи, че всеки, който желае да си сложи такава, е хубаво да го направи колкото може по-рано, преди настъпването на грипния сезон и акцентира, че няма потребност да се чака, в случай че сме си сложили ваксина за COVID-19, тъй като двете са съвместими.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР