В момента съм под домашен арест. Пред дома ми днес

...
В момента съм под домашен арест. Пред дома ми днес
Коментари Харесай

Костадинов в карантина, какво става пред дома му

„ В момента съм под домакински арест. Пред дома ми през днешния ден към 10-15 пъти минаваха служители на реда, може би в очакване да изляза на открито ”.

Това съобщи водачът на партия " Възраждане ", която провежда днешните митинги против зеления документ, Костадин Костадинов в предаването " Лице в лице " по бТВ. Костадинов е в карантина, защото взе участие в Консултативния съвет по национална сигурност при президента дружно с парламентарния началник Никола Минчев, който след това се оказа болен от Коронавирус. „ Вчера си направих тест, през днешния ден отново – негативни са. Аз съм негативен, а съм под карантина ”,  уточни Костадинов.

Според Костадинов единственият човек, показал здрав разсъдък през днешния ден по време на митинга, е здравният министър проф. Асена Сербезова. „ Поведението й бе най-мъжкото. Намери сили, храброст и геройство да предложения протестиращите и пред Министерство на здравеопазването нямаше конфликти. Това искахме да се случи и с министър-председателя ”, сподели още Костадинов.

„ За мое огромно страдание има потърпевши и виновността е на ръководещите. Помолих премиера за разговор, само че подобен ми бе отхвърлен. Един медицински проблем се трансформира в политически ”, уточни водачът на „ Възраждане ”.

Водещата Цветанка Ризова изиска от него да разяснява и случай по време на митинга, при който е бил атакуван екип на бТВ като му сподели раздран микрофон на малкия екран. Той посъветва пострадалите публицисти да потърсят правата си в съда, само че уточни, че и съпартийците му ще създадат същото поради теча на персонални данни за здравния им статус.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР