В момента правим възможно да успее този мандат. Това каза

...
В момента правим възможно да успее този мандат. Това каза
Коментари Харесай

Даниел Митов: Правим всичко възможно този мандат да успее

В момента вършим допустимо да успее този мандат. Това сподели по Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ-СДС Даниел Митов. По думите му виновното държание изисква единодушие сред партиите към целите им, изисква да са наясно с няколко съществени задания, които стоят пред обществото ни.

В историята ни след 1989 години у нас няма определено правителство от втори мандат, сподели Митов и добави, че има причина да не се случва това, тъй като е въпрос на легитимност. Според него, първата партия е длъжна да прояви мъдрост, каквато ГЕРБ демонстрира сега, да се откри масата за договаряния.

" Тежки и съществени приоритети има сигурно, може да се доближи до всеки един проблем и да се реши. Разговорът по време на срещата ни беше в посока, откакто сме извървели определен път за правене на управническа стратегия, за какво не продължим по същия този път, в който съвпадат приоритетите ни значително, след като дефинираме по еднакъв метод проблемите. Ние представляване стеснен сегмент български гласоподаватели. Г-жа Габриел непрестанно води диалози с останалите партии, с цел да намерим път за разрешаване на този ребус. Трябва да има единодушие към целите, сподели още  Даниел Митов.

" Конституционно държавно управление е допустимо, с къс небосвод, което ще разреши да се премине през тежките рецесии и да се успокои ситуацията ".

" Въпрос на легитимност е, а за какво да не приказваме и за народен мандат ", сподели Митов.

По негово мнение най-стабилна е формулата с политически ангажирани фигури, които могат да изпълнят поставените задания. Имаме доста тежка обстановка, бюджет няма, юни месец ще отпадне опцията да се разчита на снадки бюджет.

Шенген, еврозона са тежки цели, не виждам по-добър вид за тях от държавно управление с министър председател Мария Габриел, разяснява Даниел Митов.

Призова да се ампутира егото, защото политическите партии съставляват всички български жители и не би трябвало да се затварят в егото на своя електорален капацитет.

Той подчертава, че ГЕРБ постоянно са подкрепяли съдебната промяна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР