В момента нашите здравни специалисти работят по мотивите на вота

...
В момента нашите здравни специалисти работят по мотивите на вота
Коментари Харесай

БСП внася вота на недоверие следващата седмица

В момента нашите здравни експерти работят по претекстовете на вота на съмнение, които ще са подготвени до края на седмицата. Следващата седмица в първите дни ще го внесем в Народното събрание. Това съобщи националният представител и зам.-председател на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков, съобщи БГНЕС.
„ Няма да вършим съвещания. Ще внесем ясни претекстове. Ще внесем и нашата опция за различен тип система на опазване на здравето. Всеки, който се разпознае в тях, е добре пристигнал да ни поддържа “, акцентира Зарков.
Това е третият избор на съмнение, който левицата инициира против кабинета „ Борисов 3 “. Според Българска социалистическа партия той ще се брои за сполучлив, в случай че успее да потвърди, че ръководещите са неспособни да предложат качествено нов модел на опазване на здравето, а вместо това оферират „ да се наливат пари в система, за която всички установяват, че е пробита “.
„ Успешен ще бъде избор, в който ясно прозвучи, че има път напред, има друга опция. Математическите калкулации не ни интересуват. Очакваме поддръжка от всеки депутат, който чува в своя район, че по този начин повече опазването на здравето не може да продължава “, счита Крум Зарков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР