В момента наблюдаваме една истерична антибългарска политика, говорене, включително и

...
В момента наблюдаваме една истерична антибългарска политика, говорене, включително и
Коментари Харесай

Депутат от Възраждане заплаши правителството с мащабни протести заради Северна Македония

В момента следим една истерична антибългарска политика, говорене, в това число и от медиите в Северна Македония по отношение на България. Това показа пред публицисти в Народното събрание депутатът от " " Ангел Георгиев във връзка последните събития в Северна Македония.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 313
По думите му антибългарската изразителност напоследък " се е засилила неведнъж ", давайки образци с преброяването на популацията в РСМ и с откриването на Българския културен център " Иван Михайлов " в Битоля, където по думите му е имало провокатори със серия от лозунги, че българите са фашисти.

Георгиев изиска да узнае по кое време министър председателят Кирил Петков и външният ни министър Теодора Генчовска ще изпратят публична нота до Скопие, " в случай че границата е премината неколкократно ".

Трябва да почнат да бият българи по улиците ли, с цел да имаме реакция?! Налице е едно доста несъответстващо държание от нашия дипломатически хайлайф, който седи и следи антибългарската нервност в Македония, означи още националният представител.

По думите му опитите на Кирил Петков " да вкара по-бързо РСМ в Европейски Съюз е еднакво на национално изменничество ".

Депутатът предизвести, че в случай че това се случи, от " " ще провеждат огромни митинги, с цел да смъкват държавното управление от власт.

Подобна подигравка с нашата история и историческата истина е тотално неприемлива, безапелационен бе депутатът от опозицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР