В момента имаме нужда от единство. Защо не беше свикан

...
В момента имаме нужда от единство. Защо не беше свикан
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Аз се ужасих от думите на министър Янев, страх го е да каже, че започна война в Украйна

В момента имаме потребност от единение. Защо не беше призован съвещателен съвет при президента. Хубавото беше, че се съобщи, че сме подготвени да приемем българите в Украйна и всеки който желае да получи леговище в България. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви някогашният външен министър Екатерина Захариева.

Очакваме от доста време ясна българска позиция. Опитахме още във вторник Народното събрание да излезе с единна позиция. Хайде да забележим дали през днешния ден ще бъдем на нужната висота, сподели тя и добави: Аз се ужасих от думите на министър Янев. Той се опасява да произнесе думата война, която се случва към този момент в Украйна.

Според Захариева Украйна е друга във връзка с боеспособност спрямо 2014, само че не е сравнима с съветската. Наливайки в защитата Путин, целият съветски народ въобще не живее добре, богато и свободно. Но той налива доста средства и в пропагандата – и в Европейски Съюз, и в Съединени американски щати, и в България, уточни още Захариева.

Правилен беше апела на Зеленски към съветския народ. Но в Русия няма политическа съпротива. Санкциите би трябвало да са доста тежки и то на целия либерален свят, безапелационна беше тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР