В момента големият въпрос е доколко цените на акциите са

...
В момента големият въпрос е доколко цените на акциите са
Коментари Харесай

Колко реални са цените на акциите в момента

В момента огромният въпрос е до каква степен цените на акциите са настоящи и до каква степен са манипулирани, съобщи Георги Христов, капиталов съветник и портфолио управител в Първа капиталова банка, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, представен от Инвестор.бг.

„ Сривът го чакаха доста хора – вирусът беше единствено мотив. Сривът на пазара беше предвидим поради натрупването на несъответствия в последните 10 години “, сподели още той.

Георги Христов разяснява натиска на централните банки, които излизват ликвидност посредством евтини заеми.

„ Евтиният дълг, който ни залива, демонстрира, че най-лесното нещо е да емитираш дълг, не е нужно да произвеждаш. Можеш да си седиш на дивана и да емитираш дълг “.

„ Потенциал за растеж има при скъпите метали. Злато и сребро поддържат едно равнище, което е задоволително положително за един дълъг интервал. Останалото е въпрос на персонален избор “, сподели още капиталовият съветник и портфолио управител в Първа капиталова банка.

В рамките на предаването водещият Бисер Варчев показва тактика, която всекидневно употребява за асортимент на верните акции за покупка и търговия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР