В момента гледате към човека до вас. Дали е бизнес

...
В момента гледате към човека до вас. Дали е бизнес
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за юни: Стрелец

В момента гледате към индивида до вас. Дали е бизнес сътрудникът ви или имате някой до себе си в любовен аспект, нещата търпят някаква реализация. Имате както хубави моменти, по този начин и леко напрегнати. Трябва да сте търпеливи, да показвате възприятията си и да не страхувате от тях. Разговори, свързани с работата, може да ви отделят от индивида до вас, само че вие отново ще намерите време за него. Здравословни проблеми – контузии или проблеми със зъбите може да се появат и е добре незабавно да потърсите лекарска помощ.

Пари, които от дълго време сте чакали, може да се върнат при вас или просто да осъществите някаква покупко-продажда или договорка. Не е изключено да извършите някаква външна смяна със себе си.

Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР