В момента БСП се намира на остров на стабилност в

...
В момента БСП се намира на остров на стабилност в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Разумното за страната е да се направи правителство

" В момента Българска социалистическа партия се намира на остров на непоклатимост в тези бурни дни... Разумното за страната е да се направи държавно управление. Най-силните причини са обществени и стопански. Правителство е значимо и поради проекта за възобновяване и резистентност " - това сподели пред БНР ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя още веднъж очерта изискванията на Българска социалистическа партия, с цел да добави гласовете си към тези на протестната съпротива в Народното събрание:

" Ревизия на ръководството на Бойко Борисов, социално-икономически ограничения за превъзмогване на рецесията, проектът за възобновяване и резистентност, промени в Изборния кодекс... Ние не предложихме промени в Изборния кодекс, имаме желание да го създадем сред първо и второ четене на предлагането на " ИТН ". Държавата ни не е подготвена за гласоподаване електронно или по пощата ".

В предаването " Неделя 150 " Нинова добави:

" Ние сме единствената партия, която по никакъв метод не е подкрепяла или договаряла помощ от ГЕРБ. Ние сме достоверна съпротива. Не ни е мъчно държанието да отстояваме позициите си ".

Тя разяснява и думи на Бойко Борисов, че тя е комфортният водач на левицата за ГЕРБ :

" Това е типичното за него двуличие и задкулисие. Явно приказва едно, само че прави друго. Този човек разруши много партии, наложи практиката да се купуват депутати от други партии. Но не съумя да го направи в Българска социалистическа партия ".

Нинова акцентира, че връзките на Българска социалистическа партия с президента са били изкуствено хиперболизирани :

" Какво ще реши президентът за трети мандат е в неговите пълномощия. Ние ще изчакаме... Третият мандат ще е тестване за който и да е ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР