В моите мисли не стои на дневен ред оставката на

...
В моите мисли не стои на дневен ред оставката на
Коментари Харесай

Георги Иванов: Оставката на Кръстаич не е на дневен ред

 Efbet2023 Horizontal
В моите мисли не стои на дневен ред оставката на Младен Кръстаич. Това съобщи техническият шеф на БФС Георги Иванов при прибирането на националите от Подгорица, където „ лъвовете “ отстъпиха трагично на Черна гора с 1:2 след гол в 97-та минута. Нашите играха над половин час с човек повече, а капитанът Кирил Десподов пропусна и дузпа.

" В националния тим се оформя едно ядро от 15 индивида, към които ще градим бъдещето. Разликата сред мача с Унгария, в който загубихме с 0:3, е, че тогава играхме пагубно. Сега тимът играе добре. За да постигаш резултати, би трябвало първо да си оправиш играта. Ако не намерим точните хора, а считам, че съвсем сме ги намерили, няма да има резултати.

Нямаме толкоз доста футболисти. Това са най-хубавите в България и го настоявам. Нашата цел е да изградим тим, който да бъде 4-5 години на високо равнище.

Никой треньор няма картбланш. В момента има напрежение към Младен Кръстаич. Не споделям, че не сме сбъркали някъде, само че сме дали късмет на огромен брой играчи. Съжалявам за резултатите, само че съм сигурен какво ни чака отсега нататък ", сподели Иванов на летище " София ".

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР