В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка

...
В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка
Коментари Харесай

Бащата на Георги Семерджиев: Не съм създал човек, който може да направи такова нещо

В моето схващане е, че не съм основал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това съобщи Константин Семерджиев - бащата на Георги Семерджиев, който е задържан за тежката злополука в София, при която починаха две дами.

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на злополуката два часа след съдбовния случай, а въпросната вечер малко преди злополуката всички са били на фамилна вечеря и родителите му не са забелязали нищо неправилно другояче е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с опиатите. Тое е живеел настрана в квартал „ Лозенец “ и точно те са съдействали и са показали адреса му, където малко по-късно беше и задържан Георги Семерджиев.

„ Той беше на вечеря у дома и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с опиатите. Тръгна си от вечерята към 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да връщам назад у дома “, съобщи татко му.

Разследването на гибелта на двете дами продължава. В Министерство на вътрешните работи тече и вътрешна инспекция за това дали и от кого е бил покровителстван Георги Семерджиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР