В Моето ново Аз“ ще проследим историята на мъж с

...
В Моето ново Аз“ ще проследим историята на мъж с
Коментари Харесай

Лилия Маравиля открехва завесата на личния си живот в Животът по действителен случай

В „ Моето ново Аз “ ще проследим историята на мъж с извънредно тежка орис, а от „ Топ 10 “ ще разберем кои са най-добре поддържаните родни звезди

Тази седмица „ Животът по автентичен случай “ ще опише същинската история на една от най-магнетичните и в това време енигматични български актриси – Лилия Маравиля. Освен две награди „ Икар “ и една „ Златна роза “, родената във Варна звезда печели и хиляди мъжки сърца с осъществяванията си в киното и на театралната сцена. Какво е да живееш в интернационално семейство и по какъв начин е убедила брачна половинка си Лука да избере България през родната му Италия, ще разберем от откровения диалог с детайли на смях и малко сълзи сред водещата Александра Сърчаджиева и ослепителната ѝ гостенка.

В рубриката, която прави и невъзможното – „ Моето ново Аз “, Радост Драганова ще опише историята на един мъж с невероятна и много тежка орис. Той е сирак, оставен за развъждане в дом за деца без наставнически грижи. По стичане на събитията, Иван е осиновяван два пъти и два пъти е връщан назад. Въпреки всички катаклизми и разочарования, той израства като борбен човек, който постоянно върви напред. За страдание, тежката борба за живот оставя своите белези върху неговите душа и тяло. Тази събота (24 февруари) ще станете очевидци на дълго мечтаната и доста чакана от героя на „ Моето ново Аз “ смяна. Проследете напъните на лекарите да върнат усмивката на Иван от 17:00 ч. по bTV!

Филип Буков – водещият на класацията „ Топ 10 “ – тази седмица е събрал на едно място цяла група VIP персони, които отделят значително време за поддръжка на своята съвършена форма. Кой по какъв начин тренира и какви са дребните фитнес трикове на огромни родни звезди, ще разберем още тази събота от 17:00 ч. в „ Животът по автентичен случай “ по bTV!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР