В мобилната приемна ще се включат и представители на областните

...
В мобилната приемна ще се включат и представители на областните
Коментари Харесай

Министър Пулев ще даде брифинг в Стара Загора във връзка с Плана за възстановяване и европейските програми

В мобилната приемна ще се включат и представители на регионалните администрации от Хасково, Смолян и Кърджали

Служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще направи мобилна приемна на 17.09.2022 година (събота) със зам.-областния шеф на Стара Загора по отношение на Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) и опциите за бизнеса да аплайват по него и по други европейски стратегии.

В Стара Загора, в 10:30 ч., в Зала № 2 на Областната администрация (бул. „ Цар Симеон “ № 108) министър Пулев и заместник-областният шеф Стоян Стоянов ще дадат брифинг за показване на първата за България процедура от Плана за възобновяване и резистентност – „ Технологична рационализация “. Тя е с общ бюджет в размер на 260 млн. лева Процедурата е ориентирана към микро, дребни и междинни предприятия. Кандидатства се онлайн през системата ИСУН до 21.09.22 година

Министър Пулев ще показа и идните до края на годината процедури по Плана за възобновяване и резистентност и по структурните фондове на Европейски Съюз.

На събитието ще участват още заместник-министърът на нововъведенията и растежа Надя Христова, началникът на кабинета на министъра Красимир Якимов, Главният шеф на Главна дирекция Европейски фондове за конкурентоспособност към МИР – Илияна Илиева  и представители на регионалните администрации от Хасково, Смолян и Кърджали.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР