В многопрофилната болница за активно лечение в Добрич е регистриран

...
В многопрофилната болница за активно лечение в Добрич е регистриран
Коментари Харесай

Пиян баща нападна докторка

В многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич е регистриран следващ случай на атакуван доктор, оповестяват от здравното заведение, представено от Българска телеграфна агенция.
По време на вечерно дежурство в детското поделение доктор Мариана Москова приема дете, което е с хронично заболяване. В продължение на три дни детето е лекувано в дома му и откакто положението му не се усъвършенства, родителите го водят в болничното заведение. При приема на детето бащата във очевидно нетрезво положение атакува доктор Москова и прави опит да я удари, показват от болничното заведение в пресъобщение до медиите. Само намесата на млад мъж по време на случая предотвратява по-тежки последствия. Агресивният татко е арестуван след подаден сигнал до полицията. Мъжът е нанесъл и материални вреди в детското поделение, осведомят от болничното заведение като допълват, че следващият случай на експанзия прави работата на медиците още по-трудна и рискова.
От лечебното заведение осведомят, че внезапно се покачва броят на пациентите, които търсят незабавна помощ в болничното заведение. Само за денонощие в края на предходната седмица през незабавното поделение са минали над 100 души - 72 възрастни и 36 деца. Част от аргументите за многото пациенти са летните отпуски на персоналните лекари и експертите, разясняват от болничното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР