В много страни жените все още не са сексуално освободени

...
В много страни жените все още не са сексуално освободени
Коментари Харесай

Доказано: Жените се нуждаят от повече секс от мъжете

В доста страни дамите към момента не са полово освободени като мъжете. Те се срамят да приказват за това, да гледат порно и даже да споделят желанията и потребностите си с колегата си. От десетилетия битува мнението, че мъжете са тези, които мислят непрекъснато за секс и се нуждаят от него. Изследвания обаче демонстрират, че е тъкмо противоположното!
На мъжете може и да им е доста по-лесно да се възбудят и да пожелаят някоя жена – задоволително е тя да им харесва образно, до момента в който представителките на нежния пол имат потребност и от друга „ стимулация “, освен образната. Това обаче не значи, че те не са полови и не се нуждаят повече от фамилиарност.
Дамите са способни на доста поредни оргазми. На процедура това не ги лимитира физически и дори постоянно, когато една жена изпита 2-3 оргазма в границите на един акт, тя стартира да се възбужда повече и да свършва по-бързо. Казано с други думи – дамите са родени и подготвени за секс маратон, в случай че решат!
Жените се нуждаят от другарство, допиране, говорене преди самия секс. Когато те осъществят сходно другарство, то е като въведения към секса и това усилва вариантите им в всекидневието да се възбудят и да желаят да се развихрят в спалнята.
Хормоналните промени с възрастта също въздействат на женското либидо. И то се повишава. Най-страстни и разгонени са дамите след 40, когато за тях сексът е доста пълноценно преживяване, което те могат да управляват, ръководят по отношение на личните си упования и потребности. Натрупаният опит им оказва помощ по-лесно да доближават оргазъм и да бъдат себе си в спалнята. Страхът от менопаузата пък подсъзнателно ги кара да си потвърждават, че още са млади, продуктивни и привлекателни... посредством секс.
Не на последно място, когато една жена си избере сътрудник, тя се свързва с него на доста равнища. Тя го вижда като половинка във всяко едно отношение. Сексът за нея става ново, по-дълбоко преживяване, в което тя може да се отпусне и да извърши и най-смелите си мечти, защото се усеща спокойна, мечтана и обгрижена. И разумно, желанието ѝ да тества своите полови граници е огромно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР