В много публикации съм чела различни неща за камъните в

...
В много публикации съм чела различни неща за камъните в
Коментари Харесай

Камъните в бъбреците ще изчезнат с една много проста рецепта

В доста изявления съм чела разнообразни неща за камъните в бъбреците и бих отбелязала, че множеството предписания са комплицирани и трудоемки. Ето за какво желая да споделя с вас моя персонален опит.

Преди 30 години бях съществено болна. Усетих тежест в десния ми бъбрек и за малко в болничното заведение да стартират да ме лекуват с неверна диагноза за апендицит.

За благополучие, в този миг урологът беше в незабавното поделение, той стартира да спори с другия доктор, позволил грешката, направена в диагнозата. И когато осъзна, че не може дадокаже нищо, ме заведе в урологичната камара на своя отговорност. Месец по-късно бъбрекът ми към момента си беше на мястото и аз се готвех за изписване.

Урологът преди изписването ми насочи вниманието към обстоятелството, че бях отслабнала и ме посъветва да хапвам повече, като увелича двойно приема на краве или козе мляко, както и кисело мляко.

Той също по този начин ми предложи да ревизира бъбреците ми за съществуването на камъни. След тестванията се оказа, че единият ми бъбрек е цялостен с камъни с размера на бобени зърна. Но виждайки изтощеното ми положение, ме посъветва да не се съгласявам с каквато и да е интервенция за унищожаване на камъните:

“Няма да издържиш интервенцията ”.

И по-късно бях осведомена за много тъжни вести – че ще мога да пребивавам едвам още няколко години. Не трябваше да хапвам херинга въобще, и всяка храна трябваше да бъде без сол (в крайни случаи, леко осолена).

Няколко месеца по-късно пътувах във влака, с цел да видя една другарка и се оказа, че се бях озовала в еднакъв вагон с доста занимателни девойки, които се връщаха вкъщи. Те пееха и танцуваха по целия път. Е, несъмнено, пиха и ядоха. Те ме поканиха на своя спонтанен празник, само че отхвърлих – повода към този момент я знаете.

На една от спирките една баба седна при нас, която също обърна внимание на обстоятелството, че не участвах в общото развлечение.

– А ти, дъще, за какво не се забавляваш? Да не е умрял някой или да е болен?

Казах всичко. И най-важното – че ми оставаше живот единствено няколко години… Какво занимателно имаше във всичко това?

Рецепта, която избавя

Бабата ме посъветва:

Купете пет междинни лимона. Измийте един лимон и го нарежете на половина. Сутрин настържете един лимон и го изяжте. И с цел да не ви е прекомерно кисел, поставете щипка сол в устата си.

Втората половина от лимона, изяжте вечер, също в настъргано положение. Правете това в продължение на 5 дни. И най-важното е да приготвите бурканчета за урина и да наблюдавате по какъв начин тя ще стартира да се трансформира.

След месец още веднъж повторете лекуването. “На втората нощ урината ми беше необикновено мътна, на третата – като на овесена каша, само че след това стартира последователно да се избистря. Така, че се отървах от камъните в бъбреците.

Оттогава са минали доста години и в никакъв случай не съм имала проблем с камъните в бъбреците.

Това е по този начин, тъй като още (и изключително в горещите дни) пия вода с лимон. В рискови случаи, двулитров буркан с 1 ч. л. лимонена киселина за предварителна защита.

Веднага ви предизвестявам, че не можете да изчистите бъбреците си с лимонена вода, тъй като няма да има същия резултат. Само пресни и чисти лимони!

Вижте още: Сироп за кашлица от яйца – лекувакашлицата за един ден!

А какъв брой хора са ми благодарили за тази рецепта! Нещо повече, те постоянно ме смятаха за доктор (по едно време работех в аптека като шеф на отдела и знаех съвсем всички заболявания на жителите на нашия дребен град).

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР