В много градове една двойка може да си прекара романтично

...
В много градове една двойка може да си прекара романтично
Коментари Харесай

Ах, този Париж! Радостин Кузманов и Ива на супер романтична ваканция във френската столица

В доста градове една двойка може да си прекара сантиментално почивката, само че има ли по-романтична дестинация от Париж? Не, няма, и в това се убеждава еднаот най-фит инфлуенсърските двойки в родния Instagram - Радостин и Ива Кузманови:

Двамата, както се вижда, са в Париж, и са подготвени да се отдадат на всички сантиментални клишета, които обаче са супер очарователни. Забележете, че Ива даже не се е шашнала от студа във френската столица за фотографията нагоре. 

Виж още: Изненада! Ето с коя скандална звезда се срещна Ели от " Игри на волята "  

От сторитата на двамата излиза наяве, че Париж е мечтаната дестинация и на двамата, само че с една концепция повече на Ива. Обещават да снимат и влогове, а по време на почивката си остават фит, като даже започнаха с едночасово вървене до емблематичната Айфелова кула. 

В Париж двамата ще прекарат няколко дни, а по всичко проличава, че двамата ще бъдат " типичен " туристи. Вече са посетили някои от главните забележителности на града, като в сторитата им има и туристическа информация за обектите, които са снимали.

Виж още: Какво се случва през днешния ден със Симона Галинова - първата транссексуална плеймейтка?

Иначе, в случай че се интересувате какво хапват двама фитнес инфлуенсъра на отмора, ще ви кажем, че семейство Кузманови са се отдали на отмора и от режимите. В сторитата им виждаме пица, изкушаващи френски специалитети, както и суши. 

Изображение: https://www.instagram.com/radostin_fit/
https://www.instagram.com/mrs.kuzmanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР