В много диети човек трябва стриктно да се придържа към

...
В много диети човек трябва стриктно да се придържа към
Коментари Харесай

Идеи за подходяща вечеря за отслабване

В доста диети човек би трябвало прецизно да се придържа към ежедневното меню, което е разказано в тях. Всички знаем обаче, че това може да е доста досадно, изключително в случай че вечерята ни би трябвало да е една и съща в продължение на няколко дни.

Ето за какво тук ще ви предложим някои разновидности, които в същото време да разнообразят вечерята и да са подобаващи за намаляване.

Салата за намаляване

Тук категорично ще подчертаем, че говорейки за салата за вечеря, имаме поради лека салата - от домати, краставици, всевъзможни зелени салати и така нататък Няма по какъв начин картофената салата, съветската салата и въобще всевъзможни по-тежки и висококалорични салати да са образец за диетична вечеря. Това значи, че би трябвало да внимавате и с какво подправяте другояче леката салата. Салата от айсберг, фалшифициран със сос от майонеза, още веднъж попада в графата на недиетичните салати.

Таратор за намаляване

 Таратор за намаляване Снимка: Илиана Първанова

Да, обичаната студена чорба на съвсем всички българи е изключително подобаваща за вечеря, имаща за цел размразяване на килограмите. Съдържанието на вода в краставиците е към 98%, което несъмнено слага този зарзават в категорията на диетичните артикули. При приготвянето на таратора си обаче използвайте доста малко количество лой (за предпочитане зехтин), както и малко сол.

Зеленчукова чорба за намаляване

Можете да намерите разнородни хрумвания за диетични зеленчукови супи на уеб страницата ни, по тази причина тук няма да ви губим времето с подробни предписания. Отново е значимо мазнината и солта в тях да е мощно лимитирана.

Сварени яйца

 Варения яйца за диетична вечеря

Подходяща диетична вечеря за намаляване са 2 твърдо сварени яйца дружно с филийка изгорял самун.

Риба или месо на скара (150 г)

Подчертаваме, че откакто приказваме за вечеря за намаляване, то би трябвало да изключите тлъстите риби и меса от менюто си. Така да вземем за пример измежду най-нискокалоричните риби спада тилапията, а към месата - пилешкото, пуешкото, заешкото и телешкото. Приготвени без кожата, естествено.

Печена тиква

 Печена тиква за диетична вечеря

В 100 г тиква се съдържат едвам 20 калории, само че това важи в случай че не я поръсвате след изпичането ѝ с мед, захар и други подсладители.

Бобови култури за намаляване

За вечеря умерено можете да си приготвите дребна купичка от зелен фасул или леща дружно със зеленчуци. И към двете диетични ястия пасват доста добре лук, моркови и чесън. Тъй като въпреки всичко сте на режим за намаляване, не ги приготвяйте като добавяте брашно или пък ги приготвяте посредством запръжка. Напомняме ви да внимавате и със солта.

С тези хрумвания за подобаваща вечеря за намаляване, които са тъкмо 7 на брой, можете елементарно да организирате цялото си седмично вечерно меню и наслаждавайки се на храната да топите килограми.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР