В миналото се е вярвало, че жените нямат сексуален нагон.

...
В миналото се е вярвало, че жените нямат сексуален нагон.
Коментари Харесай

Изкуството на самозадоволяването ... за жени

В предишното се е вярвало, че дамите нямат полов нагон. Тази неуместна доктрина е развенчана от дълго време и към този момент живеем във време, в което женската половост е доста по-добре възприемана. Човешките създания не вършат секс единствено, с цел да се възпроизвеждат, само че и като метод на връзка, да покажат любовта си и други страсти. И в случай че в предишното дамите са се срамували да мастурбират, то в този момент е времето, когато умерено и интензивно могат да се погрижат за потребностите си.

Според японски секс специалисти има доста изгоди от мастурбацията, като да вземем за пример освобождението от стрес, което настава заради произвеждането на хормони и балансирането им по време и след оргазъм. Възможността дамата да опознае себе си и кои елементи от тялото й реагират на избран тип стимулация е друга изгода, която е от огромно значение, защото познаването на личното тяло е доста значимо за воденето на пълностоен полов живот с сътрудник.

На пазара се оферират и разнообразни артикули, които прибавят нов детайл към женския обред на самозадоволяване. Както и в секса, рутината и отегчението могат да станат причина за приемането на по-малко наслаждение, тъй че постоянно е добре да добавите нещо ново и вълнуващо. Има известни учредения за опасенията на някои дами, че потреблението на такива артикули може да понижи чувствителността на дамата по време на секс. Според японските експерти мастурбацията с доста мощни играчки в действителност може да понижи чувствителността, само че единствено краткотрайно. Не би трябвало да се не помни, че сексът и мастурбацията са разнообразни прекарвания. Наличието на сътрудник разсънва доста сетивни източници, а и положителното познаване за личното тяло, което е разследване от потреблението на играчка, може да отвори нови порти за проучване и наслаждение.

В предишното, хората са казвали, че постоянната мастурбация води до ослепяване и други сходни, само че това са неща измислени от родителите, с цел да възпитават децата си. Стига да не го вършиме, употребявайки предмети, с които можете да се нараните, и това занятие да не ви откъсва от естествените ежедневни отговорности, няма никакви странични резултати, в случай че се съблюдава отлична хигиена на интимните елементи.

Много значимо е за хората от всеки пол да имат баланс и темп в живота си. С годините се усилва равнището на стрес и отмалялост и тялото се разбалансира. В такива моменти самозадоволяването е доста потребен способ за възвръщане на либидото и естествения баланс в тялото.

Ако се сравнят дамите, които мастурбират с тези, които не го вършат, е ясно, че първите познават телата си доста по-добре, а това е от голямо значение за положителния секс с колегата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР