В мига, в който настоящата му съпруга вдигнала глава и

...
В мига, в който настоящата му съпруга вдигнала глава и
Коментари Харесай

Разтърсваща Трагедия В Живота На Любо Нейков! Комикът Загуби Детето Си, Жена Му На Косъм От Смъртта След Трагична

В мига, в който актуалната му брачна половинка вдигнала глава и погледите им се засекли, комикът схванал, че тя е дамата за него. Актьорът разказва очите й като изключителни.

Малко след запознанството си с Гинка, той я отвел пред олтара. От първия момент родителите му я приели като свое дете. По специалност Гинка е архитект.

Съпругата на Любо Нейков в никакъв случай не е била ревностна. Не го е ревнувала даже при започване на връзката им, когато всеки ден във ВИТИЗ комикът поздравявал колежките си с целувка.

Но за жалост щастливият му брак с Гинка е бил засенчен от покруса, която едвам не лишила живота й. Дълго време брачната половинка на комика не успявала да зачене. По рекомендация на другари те се обърнали към едно от светилата в гинекологията. И чудото се случило – Гинка забременяла.

Но в седмия месец тя изгубила плода и това едвам не й коствало живота. Десетилетие след случая двойката се страхувала да направи още един опит за бебе. Но този път Бог бил благоразположен към тях и ги дарил с дребната Анна.

Момиченцето към този момент демонстрира артистичните заложби на татко си. Отсега дребната Анна изявява предпочитание да стане певица, написа „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР