В местните избори в столицата ПП-ДБ ще се борят за

...
В местните избори в столицата ПП-ДБ ще се борят за
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Кандидатът на ГЕРБ няма значение, борбата ни е срещу модела

В локалните избори в столицата ПП-ДБ ще се борят за промяна на нейния модел на ръководство. От тази позиция претендентът на ГЕРБ-СДС няма значение.

Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия тази заран Васил Терзиев, претендентът на ПП-ДБ за стола на Йорданка Фандъкова.

" Критиките са към централизирания модел на ръководство, фавозирането на избрани компании и региони, наш кмет, ваш кмет - това са пороците, които желаеме да почистим от ръководството ", сподели Терзиев и акцентира, че са нужни повече средства и по-добро обмисляне.

Той иронизира изказването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че партията му ще разгласи претендента си за кмет на столицата, откакто изтече " ретроградният Меркурий ", с коментара, че " астрологията си споделя думата ".

Терзиев не скри, че политическите му упоритости могат да стигнат по-далече от кметския стол на София, определяйки твърденията, че ще е претендент за предстоящ министър председател като нещо в областта на опциите. Той сподели, че първата стъпка е кметският пост в столицата.

" Винаги съм бил екипен състезател. Работим да няма балотаж, няма значение с кой претендент. Важното е да има конфликт на хрумвания, а не на отказване. Нямам обязаност с никакви служби. Отварянето на досиетата на родителите ми не е в моите пълномощия ", сподели още Васил Терзиев, чиято кандидатура е обект на остри рецензии в десния лагер поради обвързаността на предците му с комунистическата Държавна сигурност.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР