В месеца на Стрелеца ще разгледаме едни от най-любимите десерти

...
В месеца на Стрелеца ще разгледаме едни от най-любимите десерти
Коментари Харесай

Любими десерти на зодия Стрелец

В месеца на Стрелеца ще разгледаме едни от най-любимите десерти на представителите на тази зодия. Представителите на този знак са огнени, доста чувствени и постоянно обичат опитите. Това се отнася и до желанията им в кухнята.

Смело можем да твърдим, че стрелците са едни от най-големите чревоугодници. За родените под този знак десертът е наложителна част от процеса на хранене. Затова и усетът им е толкоз изтънчен точно към десертите. Ако сте решили да впечатлите Стрелеца с някоя елементарна шоколадова торта или кексче, по-добре се откажете. Той е същински познавач на хубавата и изтънчена кухня. Ето и някой от обичаните десерти на представителите на зодия Стрелец, определени от най-голямата интернационална компания за доставка на храна foodpanda .
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
Шоколадово суфле – Стрелците са изтънчени и избират единствено най-качествените ястия, точно поради това на челната позиция се подрежда шоколадовият десерт. Шоколадови трюфели – За никого не е загадка, че трюфелите са едни от най-фините и изтънчени шоколадови десерти. Ето за какво се подрежда и измежду обичаните на Стрелеца. Торта Линд – Торта с тънък крем от млечен шоколад, полят върху основа от ароматно Брауни е съвършеният свършек на обяда за огнен знак като Стрелеца. Шоколадов кекс с орехи – Шоколадовият кекс е по едно и също време елементарен за подготвяне и в това време толкоз апетитен за ядене. Домашен шоколадов чийзкейк с боровинки – Съчетанието на боровинките с шоколада придават леко кисел привкус, което кара Стрелеца да изпадне в възторг от това шоколадово прелъщение. Шоколадови мъфини – И последно, само че не на последно място са класическите мъфини, покрити с шоколадова глазура и настъргани кокосови пръчици.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР