В Международния ден на хората с увреждания - 3 декември,

...
В Международния ден на хората с увреждания - 3 декември,
Коментари Харесай

Община Мездра зарадва децата и младежите от КСУДЛУ за Деня на хората с увреждания /снимки/

В Международния ден на хората с увреждания - 3 декември, Община Мездра изненада прелестно потребителите на Комплекс обществени услуги за деца и лица с увреждания (КСУДЛУ), оповестиха от местаната администрация.
По мотив празника заместник-кметът „ Икономическо развиване, обществени и филантропични действия “ Нели Минева и началникът на отдел „ Образование, обществени действия и опазване на здравето “ Елена Нанова зарадваха децата и младежите с торта. Подаръка одобри шефът на комплекса Полина Александрова. Поздравителен адрес изпрати кметът на общината Иван Аспарухов.
Потребителите на комплекса бяха подготвили празнична стратегия, само че заради въведените в страната противоепидемични ограничения обичайното празненство не се състоя.
В момента в КСУДЛУ, който включва три Центъра за настаняване от фамилен вид, две Защитени жилища и едно Преходно жилище, са настанени 56 деца и младежи в риск. За тях се грижат 45 обществени служащи, медицински сестри, фелдшери, обществени педагози, възпитатели и други чиновници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР