В "Меден рудник" шамари може да ядеш дори, докато пресичаш

...
В "Меден рудник" шамари може да ядеш дори, докато пресичаш
Коментари Харесай

Пак простотия в Бургас: Шофьор форсира зад гърба на девойка на "зебра", отвъртя ѝ шамар и...

В "Меден рудник " плесници може да ядеш даже, до момента в който пресичаш улицата. Това го потвърждава екшънът, разиграл се в утринните часове в сряда в многолюдния бургаски комплекс, оповестява Burgas24.bg .

Шофьор с букви В. Ж. карал своя "Фолксваген Пасат “ в "Меден рудник “. На кръстовището до бл. 46 подхванал ляв завой, като по това време по пешеходната пътека прекосявала Д. Т. Той спрял, с цел да изчака младото момиче да мине, след което минал зад тила му.

Дамата се стреснала, тъй като лекият автомобил минал покрай нея с форсиране на мотора. Момичето се обърнало към автомобила и го нарекла "тъпанар “. Шофьорът се разгневил, спрял лекия автомобил, слязъл от него и се запътил към дамата, която продължавала да стои на пешеходната пътека. Афектиран от думите й той й споделил "к*рва “. Заплашил, че ще я пребие, след което й блъснал пестник с дясната си ръка по лицето.

Безумна експанзия в Бургас: Джигит смля от пердах шофьорката Диана поради...

Свидетели на грозната сценка станали преминаващите наоколо очевидци Е. В. и Ст. М., които по това време прекосявали с лекия си автомобил в посока към работните си места. Същите извикали изнервения водач да спре, само че той се качил в лекия автомобил и потеглил.

Във връзка с случая били сигнализирани органите на 4 РУ-Бургас, които издирили нарушителя и му съставили акт за констатиране на дребно безчинство от 05.06.2019 година за отправените обидни думи и нанесения пестник. Приобщили по преписката и записите от камерите, ситуирани на кръстовището и снимали целия случай.

По време на правосъдното съвещание на Районен съд-Бургас нарушителят споделя, че фактически е зародил спор сред него и дамата, само че той не го е предизвикал по никакъв метод. Той декларира, че не е форсирал мотора на автомобила и не е ставал причина за ПТП. Признава се за отговорен за това, че е блъснал шамара, само че смята, че е бил предизвикан от обидите й по негов адрес и съжалява за случилото се, откри информация на Burgas24.bg.

Бургаският областен съд признава водачът за отговорен в осъществено дребно безчинство и му е постанова административно наказване санкция в размер на 200 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР