В любовта инициативата е много важна, особено що се отнася

...
В любовта инициативата е много важна, особено що се отнася
Коментари Харесай

Женско помагало! Как да събудите желанието за секс в партньора си

В любовта самодейността е доста значима, изключително що се отнася до секса в една връзка. В динамичността на всекидневието от време на време не ни остава време, с цел да се замислим за тези дребни неща, които ни оказват помощ да поддържаме искрата сред нас и колегата ни, като това по какъв начин да събудим желанието за секс в него. Вижте няколко хрумвания, които ще издигнат настроението ви за обич.

Вземете си дружно душ
Един от най-романтичните подходи, с които може да предразположите обичания човек за интимни милувки е да си вземете дружно душ или вана. Ако разполагате с вана, пригответе я, запалете ароматни свещи и поканете обичания. Разбира се бихте могли и да го изненадате и под душа, а след него да го поглезите с лек масаж.

Секси долни дрехи
На първо място пазаруването и носенето на секси долни дрехи ще ви кара да се чувствате добре, да бъдете уверени в своята прелест. Ако желаете да разсъните желанието за секс в колегата си, сложете си долни дрехи в обичания му цвят. Той харесва дантела, сатен...? Облечете ги, а за край поставете оня мирис, който знаете, че го влудява.

Съобщения със секси обръщение
На работа сте или към този момент сте стигнали вкъщи и мислите за обичания човек. Напишете му нещо благо, закачливо, като „ Имам секси изненада за теб “. Загатнете леко каква е изненадата, която сте му подготвили, даже може да изпратите фотография подсказка.

Гледайте го в очите
Погледът в никакъв случай не лъже. Ако в действителност ви се желае да вършиме незабравима обич с половинката си, вашият взор ще съобщи желанията ви. Нека методът, по който го гледате споделя „ Искам да си играя с теб, желая да ме докосваш, желая да те усетя... “. Готови сте да фантазирате с дейности – покажете го на първо време с очите.

Напомнете му за последния път, когато сексът беше прекрасен
За да разсъните желанието за секс в обичания човек, напомнете му за последния път, споделяйки че нямате самообладание за идващите ви милувки. Споделете му какво ви е харесало, по какъв начин сте се чувствали, попитайте за неговите чувства. Бъдете деликатни, не и вулгарни. Той сигурно ще се радва на това, че споделяте вашите прекарвания.

Използвайте езика на тялото си
Не на последно място постоянно би трябвало да се опитате да бъдете чувствени, когато става въпрос за езика на тялото ви. Дългата любяща прегръдка или даже целувката по бузата или врата е превъзходен метод да предразположите колегата си за секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР