В лукс тъне Асдис Ран след последното си идване в

...
В лукс тъне Асдис Ран след последното си идване в
Коментари Харесай

Вижте пентахауса на Асдис Ран

В разкош тъне Асдис Ран след последното си идване в България. Бившата футболна брачна половинка се похвали със своя нов пентахаус. Ледената кралица, както я назовават у нас, показа фотоси на мега жилището с почитателите си. Асдис не пропусна да означи, че единствено площта на терасите е 200 кв. м. Според осведомени сходен тузарски парцел в София би коствал близо милион евро. Исландската Памела Андерсън не разкрива с кого дели големите квадратни метри, които разгласи за свои. Едно е несъмнено, Асдис може да си разреши разкош, писа "България Днес ".



Бившата футболна брачна половинка нееднократно признава, че за нея България е втори дом. От началото на годината Асдис се е закотвила в родината ни, като си разреши да обиколи всички зимни курорти и даже означи Деня на дамата с тукашните си приятелки.



Асдис Ран постоянно съумява да шашне почитателите си с порция разголени фотография, които пуска в мрежата и приковава вниманието с обилните си форми. Исландката нашумя у нас, откакто дойде преди години дружно с някогашния нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон. Тя се трансформира в по-голяма звезда от мъжа си, с който по-късно се разведе.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР