В Литва останаха разочаровани от вида, в който българските национали

...
В Литва останаха разочаровани от вида, в който българските национали
Коментари Харесай

В Литва останаха разочаровани от вида, в който националите ни оставиха съблекалнята

В Литва останаха разочаровани от типа, в който българските национали оставиха съблекалнята на чисто новия стадион в Каунас. Литовските публицисти не са употребявали недодялан език или квалификации за нашите национали, само че в изявленията в локалната преса си проличава, че не са удовлетворени от дейностите на „ лъвовете “.

„ Явно гостите не чакаха подобен излаз от срещата, а след мача не липсваха разправии в съблекалнята на българския тим. В последна сметка българските национали оставиха безпорядък в съблекалнята на чисто новия стадион “,пише, представен от.

На фотографията се виждат бутилки с минерална вода, кутии от други питиета и пица, обелки от банани, всевъзможни боклуци, хавлиени кърпи, чували на пода.

В материала се загатва, че българския народен селекционер Младен Кръстаич се е държал надменно с публицисти, които са му задали неуместни въпроси.

Техническият шеф на БФС Георги Иванов излезе с публична позиция във връзка фрагментите от съблекалнята.Бившият централен нападател се обърна към медиите и футболната общност в страната посредством Българска телеграфна агенция, с цел да изрази разочарованието си.

Той подсигурява, че " внушенията, че нашите играчи умишлено са оставили съблекалнята в цялостен безпорядък, са откровена операция ". И не приема за колегиално да се популяризират сходни фрагменти от страна на домакините. Също по този начин се знае, че " футболната съблекалня е храмът на футбола и той е ненарушим ", а да се " вършат фотоси на съблекалнята на съперника прекрачва границата на морала ".

Ето и пълниятекст на формалната позиция:

" Изключително съм отчаян от изтеклите фрагменти от съблекалнята на българския народен тим след мача с Литва, само че съм още по-разочарован от обществената реакция на отрицание към футболистите ни.Всеки, който е играл футбол, е наясно, че съблекалнята не е лаборатория и е обикновено след мач да се събере огромно количество боклуци. Внушенията, че нашите играчи умишлено са оставили съблекалнята в цялостен безпорядък, са откровена операция – персонално аз видях, че стаята бе подредена при нашето овакантяване, а какво и за какво се е случило след това няма по какъв начин да знам.Всички знаете, че националният тим отпътува от Каунас директно след мача, само че все пак се постарахме да оставим съблекалнята в естествен тип.За мен е безусловно неприемливо да се популяризират фрагменти от страна на домакините – в никакъв случай в моята кариера не съм си разрешавал да действам по този неподобаващ метод по отношение на който и да е противник. Съблекалнята е храмът на футбола и той е ненарушим.Наясно съм с положителния образец на Япония, само че ви подсигурявам, че няма случай, в който съперникът на България да е почиствал изрядно съблекалнята си след мач. Разбира се, не мога да го потвърдя със снимкови доказателства, защото да снимаш противникова съблекалнята за мен прекрачва границата на морала.Гарантирам ви, че никой от българския щаб няма да си разреши да снима литовската съблекалня след гостуването им през октомври у нас. Достойнството ни не го разрешава ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР