В листите на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за предстоящите

...
В листите на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за предстоящите
Коментари Харесай

В листите на партия МИР за парламентарните избори на 2-ри октомври стои експертният потенциал на България

" В листите на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за идните предварителни парламентарни избори на 2-ри октомври стои експертният капацитет на България. За нас политиката не е самоцел, а средство за решение на действителните проблеми на българските жители. Именно по тази причина водачи на листите на партия МИР са водещи експерти от всички сфери на обществено-политическия живот на страната – инженери, адвокати, икономисти, финансисти, дипломати, мениджъри, лекари, учители, преподаватели във висшите образователни заведения, специалисти по национална сигурност, вътрешен ред и ръководство на рецесии, културни дейци, общественици, както и представители на дребни я и междинния бизнес. С това МИР демонстрира и постанова нов и друг жанр на правене на политика в България, където водещи са моралът, експертизата, инициативността и родолюбието “. Това сподели ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

Той показа водачите на листи във всички 31 области в страната, където партия МИР записва цялостни листи с претенденти за народни представители, както следва:

Водач на листата в област Благоевград е световноизвестният каскадьор Тодор Лазаров. Той е на 43 години и е роден в Благоевград. Бивш народен играч е по джудо и самбо, нееднократен първенец на България с трофеи от международни европейски и интернационалните надпревари,  в този момент е треньор на “Шун Джудо клуб ” в София. Той е екшън режисьор с повече от 24 години зад тила си с над 120 холивудски, европейски и боливудски продукции. Изпълнителен продуцент е на един от най огромните оперни спектакли “Опера Д’Аморе ” с присъединяване на митове като Хосе Карерас. Дебютният му филм като режисьор “Безвремие ” печели и продължава да печели доста интернационалните кино фестивали.

Водач на листата в Бургас е административният шеф на Бургаския свободен университет проф. доктор Радостин Долчинков и декан на Центъра по информатика и механически науки във висшето образователно заведение.

Петьо Костадинов е лидер на листите на партия МИР във Варна и във Велико Търново. Той е експерт по " Ядрена електроника ", като приключва с отличие Висшето национално военно учебно заведение " Васил Левски " - гр. Велико Търново с боен профил – инженерни войски, с добит профил политология педагогика. Бил е член на Българската асоциация на спортните публицисти и на Международната асоциация на спортните публицисти – AIPS. Бил е член на Управителния съвет на Клуб по спортна акробатика ЦСКА, член на Управителния съвет на волейболен клуб ЦСКА, бил е търговски и рекламен шеф на Футболен клуб ЦСКА и основател и Председател на Учредителното заседание на футболен клуб ЦСКА 1948. Учредител и член на управлението на Българската асоциация на футболните сътрудници – БАФА. Автор е на базовия документ на настоящия Правилник на футболните сътрудници на Българския футболен съюз.

Водач на листата във Видин е доцент Величка Рангелова. Тя е един от най-хубавите експерти по стопанска система и статистика. Била е шеф на дирекция „ Цени и финанси “ в Национален статистически институт, теоретичен помощник в Научноизследователския институт по статистика, шеф на Научния блок в Националния статистически институт, учител по статистика в Академията за публични науки и обществено ръководство, шеф на Центъра за разбори и прогнози. Автор е на „ Икономика на благоденствието “ и има десетки научни писания и над 500 публикации в списания и вестници по икономическата политика на страната и света.

Водач на листата във Враца е младият икономист Пресян Павлов. Той е притежател и шеф на медико-диагностична лаборатория за дентални фотоси във Враца.

Водач на листата в Габрово е 31 годишния специалист по електрообзавеждане Валери Ангелов. Той е началник на отдел в Машинния цех в Габрово и има опит в построяването на доброволчески, цивилен, неправителствени и юношески организации и мрежи.

Водач на листата в област Добрич е 32 годишния управител Галин Ненов. Той е ученик на  добричката Икономическа гимназия, бакалавър в направление Бизнес администрация и Хотелски мениджмънт във Висше учебно заведение по мениджмънт – Варна. Бил е два мандата ръководител на студентския съвет. В момента работи като районен управител на верига заведения за хранене и се занимава с пиар и ивент действия.

Водач на листата в Кърджали е дългогодишният състезател и треньор по бокс Стоян Узунов.

Дипломатът и специалист по националната сигурност и ръководство на рецесии Пламен Стоянов води листата на партия МИР в Кюстендил. Той е офицер от запаса, прочут в професионалните среди като един от най-компетентните специалисти по ръководство на рецесии, национална и интернационална сигурност, с богат на практика опит. Дълги години е работил интензивно в региона на националната сигурност, като е бил член на екипите, изготвили първия Закон за защитата и въоръжените сили през 1991 година във Великото национално заседание, както и Закона за ръководство при рецесии от 2003 година От октомври 2005 година до март 2011 година Пламен Стоянов е общоприет консул на Република България в град Новосибирск, Руска Федерация.

Експертът по национална сигурност и защита Люсиен Тишев е лидер на листата на партия МИР в Ловеч. Той е някогашен заместител началникът на Централното военно окръжие и има над тридесет и осем години трудов стаж в областта на защитата.

Водач на листата в област Монтана е младият юрист Борислав Тушев.

Димитър Методиев е лидер на листата в област Пазарджик. Той е финансист с богат опит в областта на туризма и банковото дело, специалист в областта на водите. Има огромен управнически опит като е бил общоприет шеф и ръководител на Съвета на шефовете на " Напоителни системи ", шеф на застрахователна компания в Пазарджик, както и заместник-директор на организация за маркетинг. Осем години е бил шеф " Воинтех " – отделение Пловдив. Магистър е по " Икономика и осведомително обезпечаване ръководството на предприятието “.

Арсений Байздренков е лидер на листата в Перник. Той е бизнесмен и експерт по Управление и организация на индустрията.

Синът на известния и обичан български артист, музикант и композитор Емил Димитров е лидер на листата в област Плевен. Емил Димитров-син е един от учредителите на партия МИР, зам.-председател на партията, културен деятел и държавник.

IT-специалистът и цивилен деятел Райчин Рачев е лидер на листата в Пловдив-град. Става прочут с присъединяване си в гражданския патрул на българо-турската граница. Радетел за директно присъединяване на жителите в ръководството посредством осъществяване на електронни референдуми.

Д-р Сандра Каванджиева-Калинова е лидер на листата в Пловдив област. Тя е един от най-известните и положителни лекари по дентална медицина в Асеновград и цялата Пловдивска област.

46 годишният бизнесмен и притежател и шеф на мебелна фабрика Хранимир Йорданов е лидер на листата в област Разград.

Проф. доктор Симеон Ананиев е лидер на листата в област Русе. Той е български академик, професор, специалист и икономически деятел в областта на превоза, учител по спедиция, статистика и ръководство на превоза във Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “. Председател е на Асоциацията на българските железопътни превозвачи и Клъстър зелен превоз, член на УС на Българската асоциация на движимостите лица и специалистите.

Ангел Момчев е лидер на листата в област Силистра. Той е млад бизнесмен и се занимава с търговия на дребно и едро с плодове и зеленчуци.

Младият правист Мартин Благоев е лидер на листата на партия МИР за област Сливен. Той е юрист по комерсиално право е и бележит правист по наказателно право, като реализира процесуално посланичество пред съда по наказателни и цивилен каузи и отбрана.

Бившият притежател на ЦСКА и бизнесмен Ивайло Манджуков е лидер на листата в Смолян. Той е приключил право в Университета в Кеймбрдиж в Обединеното кралство. Съсобственик е на " Винарска къща Виноградец ", която се е специализирала в произвеждане и експорт на висококачествено българско вино в чужбина. Развива сполучлив бизнес в ръководството и вложението на високотехнологичния цех на компанията „ Приста Рисайклинг “ за преработване на масла в Узбекистан като изпълнителен шеф и главен акционер.

Лидерът на партия МИР инж. Симеон Славчев листата в 23-ти изборен регион в София. Той е роден на 14.06.1978 година във Варна и е инженер-магистър по „ Индустриален мениджмънт “. Завършил е „ Академия за обществена политика “ на Института за обществена интеграция и има добита спомагателна професионална подготовка по „ Управленски умения “. Специализирал е „ Политически мениджмънт “ в Българското учебно заведение за политика към Нов Български университет. Има над 17 години управнически опит като управител и началник на планове.

Посланикът Венцислав Иванов е лидер на листата в 24-ти изборен регион в София. Той е дълготраен специалист по интернационалните връзки от структурите на Министерство на външните работи. Ръководил е посолствата на България в Хелзинки, Пном Пен, Бразилия, Каракас и Пхенян. Работил е и в Мисията на ОССЕ в Босна и Херцеговина. Бил е и участник и началник на български делегации на редица срещи по линия на Организация на обединените нации, Европейски Съюз, Съвета на Европа, ОССЕ и други интернационалните организации. Бил е парламентарен секретар, шеф на отдел " Латинска Америка ", шеф Управление " Международни организации и права на индивида ". Бил е и шеф на дирекция " Права на индивида ", държавен сътрудник по процесуалното посланичество на България пред Европейския съд по правата на индивида и дипломат за специфични поръчения по правата на индивида и върховенството на закона.

Доц. доктор Светла Цветкова е лидер на листата в 25-ти изборен регион в София. Тя е учител от УНСС по ръководство, маркетинг и човешки запаси и се кандидатира с персонална идея да пази ползите на децата и техните родители.

Инж. Йонко Ненчев е лидер на листата в София-област. Той е общински консултант от партия МИР в Ботевград и е инженер в „ Сенсата Технолоджис България “.

Инженер-екологът Калоян Стефанов е лидер на листата в Стара Загора.

Стефан Падалски е лидер на листата в област Търговище. Той е икономист и бизнесмен с дълготраен опит в младежката политика и построяването на цивилен мрежи.

Доктор Владислав Пакеров е лидер на листата в Хасково. Той е един от най-реномираните кардиолози в България. Сертифициран е за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Автор е на научни разработки в областта на интервенционалното лекуване на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна непълнота и сложни коронарни интервенции.

Инж. Сашо Григоров е лидер на листата в област Шумен. Той е архитект с богат опит, като сега работи в региона на проектирането и построяването на отоплителни, вентилационни и климатични (ОВК) съоръжения.

Адвокат Станимир Кискинов е лидер на листата в област Ямбол. Той е юрист с дълготраен опит, държавник с дейна гражданска позиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР