В лигата на най-спортните и луксозни пърформанс SUV модели се

...
В лигата на най-спортните и луксозни пърформанс SUV модели се
Коментари Харесай

Дяволска мощ от 666 к. с. за Urus S

В лигата на най-спортните и първокласни пърформанс SUV модели се включва доста мощен състезател в лицето на Lamborghini Urus S. Със своята дяволска мощ от 666 конски сили той изпреварва звезди като Bentley Bentayga Speed, Porsche Cayenne Turbo, Mercedes AMG GLE 63 S, Audi RS Q7 и BMW X5 M, които разполагат с мощ в диапазона от 600 до 640 конски сили. Въпреки това наточеният Urus изостава от новите модели Ferrari Purosangue (725 конски сили) и Aston Martin DBX 707 (707 конски сили), заяви " Труд бг ".

Всъщност Lamborghini прибавя 16 конски сили към мощността на топверсията на Urus и по този начин ресурсът доближава дяволското число от 666 конски сили. Максималният въртящ миг остава неизменен в размер на 850 Нм. Така на една конска мощ от мощността на мотора се поставя да движи 3,3 кг от тежестта на автомобила. Спринтовите качества са усъвършенствани, като ускорението от 0 до 100 км/ч лишава единствено 3,5 секунди, а от 0 до 200 км/ч - 12,5 секунди. Максималната скорост на движениe е 305 км/ч.

Изпускателната система е със характерни настройки, с цел да огласи гръмко, че по улицата минава породист пърформанс SUV с бензинов битурбо мотор V8. Във всеки режим на шофиране звукът от мотора се трансформира и изостря. Ходовата част с адаптивно въздушно окачване също сменя държанието си в другите режими. Благодарение на фините настройки моделът предлага и доста удобно возене при ежедневно шофиране.

Спортният и в същото време първокласен жанр на Urus S е емфатичен с разнообразни дизайнерски съставни елементи. Новият карбонов похлупак на мотора е оборудван с матово черни вентилационни отвори. Покривът също е от въглерод и с естествения цвят на този материал. Променено е оформлението на броните, а джантите могат да бъдат с размер от 21 до 23 инча и с разнообразни покрития. Интериорът предлага двуцветни кожени тапицерии и всички съвременни улеснения като системи за съгласуваност, комфорт и асистенция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР