В лично признание пред Сашо Диков в неговото доста гледано

...
В лично признание пред Сашо Диков в неговото доста гледано
Коментари Харесай

Ваксинираният антиваксър К. Костадинов и кой му вярва?

В персонално самопризнание пред Сашо Диков в неговото много гледано предаване по Евроком, че е имунизиран. Следователно, има и зелен документ. В задачата се пита заради що ни същият човек ни заплашва с "революция " и разтрошаване на Народното събрание на 12 януари беш поради - нещо по никакъв начин не се връзва? И по кое време по-точно да му имаме вяра? Когато е имунизиран, или когато играе антиваксър?

По-сериозният въпрос е дали е прав, когато пази себе си - това е смисълът на думата "имунизирам ", или когато рискува здравето и живота на другите, като ги приканва да не го вършат? Въпросите идват на място в днешния ден с 6252 нови положителни теста в нашата блага родна страна. Това - в чисто родолюбив смисъл.

Само подсещаме, че същият Костадинов обещаваше да подарява парите от държавната дотация за партията, или да не ги взема организацията му, само че Нова телевизия сподели охолния му метод на живот и палата, който си е построил, пък е мъчно да бъде оневинен математически с заявените персонални приходи. Дори да приемем, че не за това са усвоени парите от дотацията, факт е, че тя не е оставена на хазната или на бедните и обществено слабите.

Наталия Каменова...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР