В курортния комплекс Слънчев бряг има заведения, които са незаконни

...
В курортния комплекс Слънчев бряг има заведения, които са незаконни
Коментари Харесай

Симеонов: В „Слънчев бряг” има заведения, които са незаконни, трябва да се съборят

В курортния комплекс " Слънчев бряг " има заведения, които са противозаконни и би трябвало да бъдат съборени . Обектите не покриват обикновените условия на Закона за устройство на територията . За нарушаванията преди 10 дни е подаден сигнал до министър Николай Нанков . Това сподели пред публицисти в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов . Той не пожела да разяснява дали въпросните заведения попадат в утвърдената от Министерството на туризма скица на преместваемите обекти.

По-рано в постройката на Областната администрация в морския град Симеонов взе участие в работна среща за взаимоотношение сред институциите за реализиране на надзор през летния туристически сезон.

Срещата бе по негова самодейност.

" Важно е да повишаваме качеството на туристическия артикул. Туристите не би трябвало да си потеглят недоволни от качеството на храната, на морската вода и така нататък Има няколко законопроекта, които ще разрешат на институциите да си правят работата по-лесно ", сподели вицепремиерът и открои тези за шума, за апартхотелите, за преместваемите обекти.

Вицепремиерът съобщи, че българското море допуска развлекателност за фамилен туризъм . Това лято още веднъж ще има ще има командировани полицейски чиновници по морето , стана ясно от думите му.

Симеонов акцентира, че у бийството в " Слънчев бряг " през уикенда няма да постави отрицателен отпечатък върху усещанията на туристите . Тук става въпрос за битова драма, а такива убийства се случват на всички места , разяснява той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР