Жената, която преди няколко дни беше заснета да краде кутия

...
Жената, която преди няколко дни беше заснета да краде кутия
Коментари Харесай

Опит за кражба на кутия за дарения в столичния ж.к. „Лозенец“

Жената , която преди няколко дни беше снимана да краде кутия за дарения от денонощен магазин в столичния ж.к. „ Лозенец “, през вчерашния ден направи нов опит за кражба в различен търговски обект в региона.

Пред „ NOVA “ за случката описа Георги Джамбазки . Той е притежателят на обекта и е бил на касата, сега когато клиентката се пробва да открадне даренията. На видеозаписа ясно се вижда по какъв начин дамата застава на касата, с цел да заплати покупките си. С едната си ръка държи своята раница , с цел да прикрие от продавача, че с другата хваща кутията с даренията . След което преднамерено изпуска двете на земята . Но продавачът се усъмнява от непотребните придвижвания на дамата. Той се изправя и вижда по какъв начин кутията с дарения към този момент е скрита в чантата. Клиентката невъзмутимо връща кутията на място, взема рестото и напуща обекта.

В дарителската кутия са се събирали средства за непосредствен на чиновник в магазина. Тя към този момент е крепко закрепена със свински опашки към касата.

22% от българите не отопляват домовете си

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР