В курортите по Северното Черноморие традиционно преобладават румънските туристи, а

...
В курортите по Северното Черноморие традиционно преобладават румънските туристи, а
Коментари Харесай

Има ли наплив на румънски туристи по Северното Черноморие

В курортите по Северното Черноморие обичайно доминират румънските туристи, а стартът на почивния сезон у нас съответства и с поредност от почивни дни за северните ни съседи.

Според зам.-председателя на Съюза на хотелиерите в " Златни пясъци " Станислав Стоянов майските празници в Румъния са се отразили добре на заетостта. " Предпочитан пазар сме за Румъния, освен поради географската непосредственост, само че и поради положителната услуга и цените. В съпоставяне с предходната година има повишаване на посещаемостта. Празничните стратегии и пониженията привлякоха доста туристи на родното Черноморие. Условията ни са доста положителни, Румъния не разполага с огромна плажна линия. Изхранване, нощувки, всичко е доста добре предложение, по този начин търсенето е доста мощно ", изясни той.

По думите му румънските посетители се ориентират както към хотелите високи категории, по този начин и при по-ниските, зависи къде има места. " Понякога високите категории хотели приближават с пакетите си по-ниските. Освен от румънския пазар, имаме засилени визити и от полския, откъдето имаме чартърни стратегии. Има и туристи от Франция и Германия``, показа Стоянов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР