В„Кухнята на Ада“ този път дяволът се криеше в детайлите,

...
В„Кухнята на Ада“ този път дяволът се криеше в детайлите,
Коментари Харесай

Елена получи оранжевата престилка в Hell’s Kitchen България

В„ Кухнята на Ада “ този път дяволът се криеше в детайлите, а дневното предизвикателство ревизира прецизността и пъргавината на двата тима. Сините за пръв път от началото на четвърти сезон отбелязваха победа след победа, до момента в който Червената конкуренция удари дъното и началник Ангелов изпрати Елена на борба за оцеляване в кулинарното съревнование.

Уловката пред участниците в тазвечерното предизвикателство по NOVA се състоеше в това, че те първо трябваше да заловен „ морското страшилище “ от водния басейн и по-късно да приложат знанията си, добити от демонстрацията на началник Чилева. Играта започва с еднакъв резултат, само че макар многочислените рухвания на Камен, Синият тим справедливо сграбчи успеха и получи дълго чакана премия.

С отварянето на Hell’s Kitchen ситуацията в Червената кухня стартира да се нажежава, което докара до загубата на възторг за готвене у Елена и отпращането на Виктория в общежитието. Валентина пое самодейност за изпълняването на поръчката за VIP масата, само че директно по-късно началник Ангелов изгаси печките на дамите. Настроението в Синята кухня обаче беше победоносно високо и пасът на мъжете преливаше от храна, подготвена за сервиране на гостите. Червените отидоха на номинации, на които Елена смени алената си куртка с оранжева престилка.

Елена ще потвърди ли пристрастеността си към готвенето на началник Ангелов? Какво е общото сред географията, футбола и храната? Коя е най-опасната храна на света? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР