В Крим партизани подпалиха автомобили в непосредствена близост до къщата

...
В Крим партизани подпалиха автомобили в непосредствена близост до къщата
Коментари Харесай

Подпалиха колата на "шефа на пропагандата" на военнопрестъпника Путин

В Крим партизани подпалиха коли в непосредствена непосредственост до къщата на пропагандиста на военнопрестъпника Путин Дмитрий Кисельов, оповестиха Telegram каналите " Осторожно, новости " и " ЧП/Крим ".

 
Според радио " Свообда ", произшествието е станало в 2 часа през нощта в събота. Според канала " Caution News " към 2 часа сутринта на улица " Айвазовски " в Коктебел са изгорели две коли. " Според версията на полицията е, че зад това стои подпалвач, който особено е пристигнал на адреса, на който се намира вилата на генералния шеф на организация " Россия сегодня ", Дмитрий Кисельов ", оповестяват съветски медии. 
 

 
 
Полицията счита, че колата на журналиста е била атакувана съзнателно от незнаен, добавя радио " Свобода ". До сутринта тук дойде управлението на районната полиция, локалните сили за сигурност започнаха да търсят партизани.
 
По предварителни данни изпълнителят на екшъна е пристигнал на мястото с здравна маска. Полицейските чиновници в този момент изследват охранителни камери, както и обикалят локални аптеки и магазини, в опит да открият кои са купувачите на продуктите, скрили самоличността на партизаните.
 
През последните дни зачестиха партизански набези против путинисти. Само през вчерашния ден в село Шаховская, Московска област, партизаните подпалиха два военкомата - пунктове за набиране на бойци ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР