В Кремъл започнаха преговорите между президента на Русия Владимир Путин

...
В Кремъл започнаха преговорите между президента на Русия Владимир Путин
Коментари Харесай

Преговорите между Путин и Си Дзинпин започнаха НА ЖИВО

В Кремъл започнаха договарянията сред президента на Русия Владимир Путин и президента на Китайската национална република Си Дзинпин.

За разлика от договарянията предния ден, тази среща ще бъде пълномащабна. Както означи съветският президент, сред Руската федерация и Китай са се натрупали доста въпроси в региона на икономическото съдействие, които ще бъдат разисквани във вторник, 21 март. Според Путин Москва деликатно е проучила проекта на Пекин за разрешаване на спора в Украйна и този въпрос сигурно ще бъде издигнат на договарянията.

Фактът, че съветският и китайският водач ще обсъдят уреждането на украинската рецесия, беше доказан преди ден от представителя на Кремъл Дмитрий Песков. Както посочи прессекретарят на президента на Руската федерация, ръководителят на съветската страна възнамерява да даде изчерпателни пояснения, позволявайки на Си Дзинпин да научи от първа ръка за нюансите на обстановката и да разбере визията на протичащото се на съветска страна.

Китайският водач дойде в страната ден по-рано. Неофициалните диалози сред Путин и Си Дзинпин в понеделник продължиха съвсем 4,5 часа.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР