В Кремъл наистина се страхуват за Крим и очакват да

...
В Кремъл наистина се страхуват за Крим и очакват да
Коментари Харесай

Офицер от ВСУ прогнозира боеве за Крим: Ще има канонада с ракети и дронове

В Кремъл в действителност се опасяват за Крим и чакат да стартират боеве за полуострова през тази година, съобщи политическият анализатор и офицер от Въоръжените сили на Украйна Тарас Березовец, представен от ВСУ.

По думите му, окупаторите с ускорени темпове строят фортификационни уреди на полуострова – тяхната дължина доближава 200 км. Руснаците са построили 3-4 линии на защита в региона на Джанкой, Красноперекопск, Армянск.

" Те фактически се готвят за контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна, те в действителност схващат, че то ще стане. И ударите, които се нанасят против военни обекти, по-точно те бяха против Новофедоривка, Хвардийске, където има съветски военни летища. Те бяха принудени да предислоцират оттова част от бойната си авиация, да я изведат отвън територията на Крим ". — разяснява Березовец.

По думите му, това демонстрира, че окупаторите действително правят оценка опцията за започване на военни дейности на територията на Крим до края на годината.

" Възможни ли са бойни дейности на територията на Крим до края на годината? Да, вероятни са при несъмнено стичане на събитията. Ако успеем да повалим съперника, за това се унищожават транспортните възли на окупаторите. " — отбелязва той.

Березовец добавя, че съветската Противовъздушна отбрана в Крим е ненадеждна, по тази причина там следва сериозна „ работа “: " канонада с ракети и дронове ".

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР