В края на всяка година ставаме свидетели на множество класации,

...
В края на всяка година ставаме свидетели на множество класации,
Коментари Харесай

Най-лошите авиокомпании за 2019 г.

В края на всяка година ставаме очевидци на голям брой ранглисти, отличаващи най-хубавите измежду най-хубавите в разнообразни промишлености, спортове, специалности и тн. Класациите обаче не постоянно са положителни.

Такъв е казусът с годишната класацията на английският уебсайт Which? за най-лошите авиолинии в света. Тя е основана на анкета, в която вземат участие повече от 6 500 консуматори на уеб страницата. Те гласоподават за най-хубавите и най-лошите авиолинии за полети на дълги и къси дистанции въз основа на редица критерии, измежду които потребителско обслужване, посрещане и атмосфера на борда и други

Тази потребителите на Which? са избрали American Airlines за най-лошата самолетна компания за полети на дълги дистанции с рейтинг от 48%.

„ В American Airlines одобряваме доста съществено рецензиите на нашите клиенти и бяхме разочаровани да разберем резултатите от изследването на Which?, които се базират на отзивите на 53 килента “, съобщи представител на компанията пред Си Ен Ен.

„ Въпреки това, ние признаваме, че постоянно има място за рационализиране и обещаваме да продължим устрема си да предоставяме отлична услуга за нашите клиенти “, добави той.

Втора в тази категория British Airways, която получава рейтинг от 55% както при полетите на дълги дистанции, по този начин и при тези на къси.

От компанията сложиха под въпрос резултатите от изследването на Which? като обявиха, че съгласно техните вътрешни отчети удовлетворението на клиентите от предлаганата от тях услуга е високо и продължава да пораства.

Незавидния Топ 5 при дългите дистанции допълват Etihad Airways, Air Canada и United Airlines.

Потребителите на Which? Оценяват като най-хубави за дълги дистанции полетите на Singapore Airlines Emirates и Virgin Atlantic.

Когато става въпрос за късите дистанции обаче неоспорим водач е Ryanair, който получава рейтинг от 44%, следван от Vueling Airlines, British Airways, Wizz Air и Tui Airways.

На къси дистанции, първото място измежду най-хубавите заема Jet2, която  предлага добра услуга на налични цени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР