В края на септември миналата година рапърът Тото от СкандаУ

...
В края на септември миналата година рапърът Тото от СкандаУ
Коментари Харесай

На какво искат да научат Тото и Кристин сина си? И защо няма да го покажат публично

В края на септември предходната година рапърът Тото от СкандаУ стана татко за първи път. Той нито анонсира бременността на половинката си, Кристин, нито персонално разгласи новината. Още оттогава на всички ни стана ясно, че новоредият Доминик няма да е като децата на други известни българи - инфлуенсър и звезда от дребен. 

Виж още: Има ли жена до Валери Божинов? Футболистът откровен до болежка пред Мика Стоичкова

Във видео в своя YouTube канал Кристин и Тото обясниха своя избор. По думите им да си прочут или не е избор, който тежи. От известните лица у нас се изисква доста, а никой няма правото да отнеме анонимността на различен човек - още повече пък дете. Така известната двойка е решила да остави избора на Доминик дали да бъде прочут или да остане неизвестен.

Виж още: Фики шашна: желал да се откаже от музиката и за какво е признателен на Галена

Тото и Кристин отговаряха на въпроси на свои почитатели. Сред тях беше и този на какво желаят да научат сина си. Според двамата родители най-важното, на което желаят да научат Доминик, е да бъде добър човек, да има очи за любовта и да познава хората. Двамата са уверени, че всичко останало е до избор, който след години той самичък ще направи. 

Иначе Тото се пошегува, че първото нещо, на което ще научи сина си, е да играе футбол. Рапърът показа, че постоянно го е дразнило много, когато с другари излязат да ритат, и се окаже, че измежду момчетата има такива, които не умеят. 

Виж още: Златото на мама и тате: дребният ангел на Теодора Кулева

Тото описа и по какъв начин е осъзнал, че Кристин е неговият човек с основно " Ч ". Оказва се, че просто го е усетил. Били на общо присъединяване и в мига, в който Кристин влезнала в помещението, в което е бил Тото, въпреки и да не се познавали, той си споделила " ето я жена ми ". Кристин пък показа, че няма чак такива качества, само че е схванала, че Тото е нейният " човек ", когато усетила, че той е по-голям от нея. И бе безапелационна - в една същинска връзка няма взаимни отстъпки. Просто, когато обичаш някого, в случай че той има друго от твоето предпочитание или желание, персоналният избор се трансформира по натурален път в името на обичания. 

Изображение: https://www.instagram.com/yonislavyotov/
https://www.instagram.com/krpetrinska/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР