В края на миналата седмица снежна буря връхлетя страната. Пътища

...
В края на миналата седмица снежна буря връхлетя страната. Пътища
Коментари Харесай

Водач: Добре, че времето ни помага и доразчиства снега СНИМКИ

В края на предходната седмица снежна стихия връхлетя страната. Пътища се оказаха блокирани, клони и дървета изпопадаха, хора останаха в капан и без електричество. Вече ситуацията се възстановява, само че в обществените мрежи към момента се появяват възмутени сигнали на жители за положението на разнообразни сектори от пътната мрежа.

Подобен е и идващият случай, за който гражданка заключва: " Добре, че времето ни оказва помощ и доразчиства снега ".

Десислава И. публикува фрагменти, за които твърди, че демонстрират положението на пътя София - Варна, в сектора Павликени-Дряново към село Пушево.

Тя декларира, че трасето било почистено " едвам минава 1 МПС ".  Като прибавя, че водачите били принудени да се движат на " зиг-заг ", а края на лентите се виждат и клони. Жената популяризира и фотоси, илюстриращи обстановката.

Десислава И. добавя, че е подала сигнал до способените органи.

Вижте цялата ѝ обява:

" Сигнал е подаден! Участък от пътя Павликени - Дряново, а точно правата от основния път София - Варна към с. Пушево, която беше почистена от снега едвам минава 1 МПС, е с клони към този момент на пътното платно. Били са върху преспите. Снимката с клоните е направена небрежно и по-големите действително са в далечината. Там се минава на зиг-заг. Втората фотография илюстрира тясна чиста част от пътя. Добре, че времето ни оказва помощ и доразчиства снега. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР