В края на миналата седмица принц Хари се върна във

...
В края на миналата седмица принц Хари се върна във
Коментари Харесай

Принц Хари и емоционалното му признание за кралица Елизабет Втора

В края на предходната седмица принц Хари се върна във Англия, с цел да участва на раздаването на премиите на благотворителната организация Wellchild, на която е патрон дълги години. Посещението му на Острова съответства с първата годишнина от гибелта на Елизабет Втора.

По-малкият наследник на крал Чарлз най-вероятно не се е срещнал с никого от фамилията си, тъй като всички означиха тъжния ден безшумно и непретенциозно в имението Балморал. Той също не пропусна да отдаде респект на обичаната си баба като посети гроба й в параклиса Сейнт Джордж в замъка Уиндзор.

A в навечерието на годишнината принц Хари държа тирада на събитието и не съумя да скрие страстите си. Той стартира с това, че предходната година не е могъл да участва на благотворителното събитие поради влошеното здравословно положение и последвалата гибел на кралицата. Херцогът бе дружно с роднините си в имението Балморал, където Елизабет Втора посрещна последните си мигове.

" Както несъмнено знаете, тя щеше да е първият човек, който да упорства да дойда и да бъда с всички вас, вместо да отида при нея. И точно по тази причина знам, че една година по-късно тя ни гледа отвисоко довечера, щастлива, че сме дружно и продължаваме да привличаме вниманието към такава невероятна общественост ", сподели принц Хари пред присъстващите.

Той бе във Англия без брачната половинка си Меган Маркъл и децата си, а по-късно се насочи към Германия за откриването на Invictus Games.

Там показва по-приповдигнато въодушевление, макар неналичието на поддръжка от обичаната му жена, най-малко до този миг. Изглежда и че следващата пропусната опция за помиряване с татко му и брат му също не е съумяла да го пречупи, тъй като бе изцяло предстояща за всички, предава Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР