Близо 5 месеца държаха в ареста бившия министър на околната

...
Близо 5 месеца държаха в ареста бившия министър на околната
Коментари Харесай

Шкварек: 5 месеца държаха бившия министър Нено Димов, а Габриела Пеева за убийство едва 3 месеца

Близо 5 месеца държаха в ареста някогашния министър на околната среда Нено Димов с обвиняване в „ умишлена занемареност “, която прочее не съумяха да потвърдят.

Едва 3 месеца държаха в ареста Габриела Пеева, която, дружно с майка си, по изключително жесток и нечовечен метод умъртви бащата на детето си. Двете дами го удушиха с ръцете си, до момента в който седи на предната седалка в кола, а Габриела го притиска с тялото си. Психопатско, зверско закононарушение на две жени-мъжемразки, които минават през живота си, сипейки подправени обвинявания в полов тормоз против сътрудници и отнемайки децата на мъжете си. А най-после и убивайки единия от тях.

Та, за това ликвидиране въпросната жена седнал съм в ареста...3 месеца. А Нено Димов - един извънредно учтив, просветен, съзнателен човек - 5 месеца.

За ликвидиране - 3 месеца.

За „ занемареност “ - 5 месеца.

Като първото се потвърждава на процедура на 100% от запис на камери, а второто беше просто скалъпено измиване на ръце с един човек, който сигурно ще осъди страната за стореното му.

Това ни е системата. Такова " правораздаване " очаквайте. Такова, прочее, е и в целия развъртян свят, що се касае до доста по-леките присъди, които статистически дамите получават за едни и същи закононарушения по отношение на мъжете. Дори за убийства. Можем и това да напомним другия път, когато ни се цитират единствено статистиките за разликите във възнаграждението.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР