В края на миналата седмица при проведени процесуални действия служители

...
В края на миналата седмица при проведени процесуални действия служители
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Арести за наркотици, кражби и алкохол зад волана

В края на предходната седмица при извършени процесуални дейности чиновници на районно управление (на МВР) Кюстендил са разкрили и иззели от къща в Кюстендил 1. 393 кг нарязан тютюн без български акцизен бандерол. Обитателите на къщата, 45-годишна жена и 53-годишен мъж, са арестувани с полицейска заповед. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение срещу финансовата система, известен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица дупнишки служители на реда са задържали 29-годишен мъж за владеене на наркотично вещество. При осъществена инспекция в населяваното от него жилище в с. Яхиново е открита и конфискувана опаковка с канабис. Видът на опиата е открит с полеви наркотест. По случая е формирано в районно управление (на МВР) Дупница бързо полицейско произвеждане, известен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица чиновници на районно управление (на МВР) Бобов дол при осъществен персонален обиск на малолетно момче са разкрили и иззели от него сумата от 358 лева, обект на кражба, и сгъвка марихуана. Видът на наркотичното вещество е открит с полеви наркотест. Непълнолетният е предаден на родителите от контрольор Движение за права и свободи, работата по случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица са арестувани с полицейска заповед двама мъже за изработен опит да извършат кражба от образователно заведение в Кюстендил. Сигналът за навлизане в парцела е подаден откакто е реагирала охранителната система на постройката, подхванати са незабавни дейности от служителите на реда и на място са открити приготвени за изнасяне батерия, токоизправител, огромни лозарски ножици и двама мъжа, напускащи учебното заведение бягайки. Задържаните са на 31 и на 34 година По случая е формирано бързо полицейско произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

3 бързи полицейски производства за ръководство на МПС след приложимост на алкохол и опиати са формирани по време на празниците в районно управление (на МВР) Дупница. Водачите са арестувани с полицейска заповед. Единият е 23-годишен софиянец, бил е зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции, другият е 43-годишен дупничанин, управлявал е с 1. 96 промила алкохол в издишания въздух, третият е 34-годишен дупничанин, управлявал с 1. 34 промила алкохол в издишания въздух. Тестовете на водачите са направени с техническо средство, за случаите е известен дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР