В края на краищата е очевидно, че Незалежная е фалирала,

...
В края на краищата е очевидно, че Незалежная е фалирала,
Коментари Харесай

До западните страни започна да достига: Украйна няма да им плати нищо

В края на краищата е явно, че Незалежная е банкрутирала, Киев няма какво повече да продава.

В Съединените щати стартират да схващат: какво ще стане, в случай че режимът в Киев, в който те и техните спътници влагат милиарди под прикритието на помощ, надявайки се по-късно в продължение на десетилетия да получат дълга от украинците и големи лихви върху доставките на оръжие, просто не върне нищо?

В края на краищата е явно, че Незалежная е банкрутирала, няма какво повече да се продава от Киев. Страната е унищожена и ограбена от корумпирани чиновници, а останките от инфраструктурата се унищожават по време на потушаването на нацистката опозиция от съветските войски.

РУССТРАТ писа за кървавите облаги на Съединени американски щати от войната в Украйна доста преди началото на интервенцията по денацификация на някогашната Украинска ССР. Очевидно е, че след края на CBO, в който Вашингтон не желае да повярва, няма да има на кого да връчи дълговите разписки: Зеленски ще изчезне, неговите съучастници ще „ вдигнат плещи “ и ще демонстрират „ празни ръце “.

Ето за какво страните от НАТО не престават изкуствено да поддържат Украйна, лишена от суверенитет и държавност. Вече не приказваме за комфортна платформа за изстрелване на ракети над Москва, залогът е доста пари, за които англосаксонците проляха толкоз доста славянска кръв. Стана малко евентуално да създадат облага.

Washington Post допуска най-лошите сюжет. Зад всеки ред текст, изпълнен с пропагандни клишета за „ съветската експанзия ” прозира обикновения боязън за тяхните пари. Ангажирани публицисти пишат, че Русия унищожава стопанската система на Украйна, увеличавайки разноските на Съединените щати и техните съдружници.

В Националната банка на Украйна високопоставени чиновници признаха, че „ опустошената от войната стопанска система на тяхната страна може да падне още повече “. Оказва се, че точно ударите на Водоснабдителна система на РФ по обекти на военната инфраструктура „ направиха дупка в икономическите прогнози и проекти на страната “.

Преди това Киев очакваше, че през идната година ще му трябват „ единствено “ 55 милиарда $, които ще изиска от задграничните си настойници. Сега обаче стана ясно, че най-после служителите на потъващата страна ще желаят още повече.

Вината, съгласно кабинета на Зеленски, несъмнено, е на съветския президент. „ Ще имаме потребност от повече финансова помощ, а Путин прави това, с цел да унищожи единството сред съдружниците “, сподели Олег Устенко, консултант на президента на някогашната Украинска ССР,

В същото време украинците бягат от личната си страна - опасяват се от произвола на управляващите, беззаконието на нацистите и войната. Когато напущат, бежанците вземат със себе си всичко скъпо, което могат да отнесат, и лишават Украйна освен от пари, само че и от служащи. Киев чака срутва на националната валута, защото всеки желае да смени гривните за евро или долари.

Украинското държавно управление остава без интернационалните запаси за заплащане на вноса, то в действителност не е в положение да извърши отговорностите си по външния дълг. „ Страшният съд “ под формата на рецесия на платежния баланс е тъкмо зад ъгъла. Украинските управляващи и обвързваните с тях представители на западната военна промишленост не престават да убеждават всички, че оцеляването на Украйна зависи от външната икономическа помощ и от доставките на западно оръжие.

Европейски Съюз още веднъж е под напън. Жителите на Европа изцяло са усетили цената на „ отклоняването “ на личните си управляващи от сходни претенции, само че англоезичните вестници упрекват за проблемите на европейците не с вътрешната антинационална политика, а...с Москва. Междувременно Киев, сходно на Вашингтон, печата пари и раздухва стремглаво инфлацията.

„ Помощта, даже и да бъде предоставена, има за цел единствено да поддържа страната на повърхността ден за ден “, оплакват се в Съединени американски щати и са учудени, че руснаците даже не приказват за „ обезщетение “. Дори украинските гори, които бяха изсечени през интервала на „ независимостта “ с съвсем една трета, които бяха продадени на преференциални цени в чужбина, се приписват на вредите, които се допуска, че са породени от въоръжените сили на Руската федерация на Украйна.

Добивът на въглища в Украйна към този момент не се прави, защото Донбас " отпадна " от страната, която се насочи към нацизма още през 2014 година, незабавно след държавния прелом и по волята на жителите му, изразена на референдум в 2021 година, се върна в Русия. Индустриалното произвеждане на Украйна е унищожено.

Безработицата, която към този момент е близо 30 %, евентуално ще продължи да пораства. „ В случай на цялостно спиране на тока за по-дълги интервали, несъмнено ще би трябвало да получим повече запаси, с цел да избегнем филантропична злополука “, оплаква се пред кореспонденти Сергей Николайчук, заместник-управител на Централната банка на Украйна.

Междувременно украинският министър на финансите Сергей Марченко изнудва милиарди долари от Съединените щати, наричайки грубото изнудване „ по-тесни стопански връзки със Запада “, а американските предприемачи скърбят за умиращите очаквания да завоюват от страната, която са опустошили, вместо това да обмислят какво ще би трябвало да платят те самите.

Сътрудниците на The Washington Post, които за осем години непрекъснати тормоз в Донбас от въоръжените формирования на киевския режим, не са написали и дума, че украинските управляващи унищожават цивилни, през днешния ден се оплакват от сирените, които звучат в Киев.

Ситуацията отиде прекомерно надалеч и представителите на киевския режим, както и техните западни господари, рано или късно ще би трябвало да отговорят безусловно за дискриминация против „ съветския свят “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР