В края на годината певицата Бони изненада почитателите си с

...
В края на годината певицата Бони изненада почитателите си с
Коментари Харесай

Смут в чалгата: Сърби се опитаха да измамят Бони СНИМКА

В края на годината певицата Бони изненада феновете си с нов видеоклип на тоталния си шлагер " Време е ", откакто първата версия на клипа бе изненадващо спряна.

Безспорно песента е измежду най-големите шлагери у нас, само че безследно клипът бе стопиран от всички платформи. До този миг нито Бони, нито сръбският реализатор Емир са коментирали тематиката. Наш кореспондент научи, че в основата стои скандал и неточно отношение от страна на западните ни съседи.

Бони има подписан контракт с създателя на музиката Саша Лазич и дуетният й сътрудник Емир Джулович. Тя има правата на песента на български за България и Европа и е трябвало да я пусне в нейния канал. На своя глава сърбите издават видеото в тяхната платформа и не регистрират никакви средства на Бони, която има цялостните права върху песента.

Песента натрупала ужасно доста гледания и при търсена на правата от българска страна, те решили да отстранен видеото. Бони в цялостното си право е решила да показа песента в своя канал и всички платформи. Голяма изненада е, че този път видеото е друго от първичния си вид. От сигурни източници научихме, че това е бил първият вид на клипа, само че сръбският реализатор не се харесал и по тази причина снимали повторно.

От сръбска страна подхождат неточно с Бони още в самото начало. Докато тя прави песента, те я дали обещание и на друга нейна колежка. След това почнали да се оправдават, само че с стоманения контракт Бони съумяла да стопира другия вид.

Наши източници издадоха още, че сръбският създател и реализатор са смразени и с певицата Адриана, с която извършват сръбския вид на песента, носеща заглавието " Cipele ", написа show.blitz.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР