В края на август или в началото на септември феновете

...
В края на август или в началото на септември феновете
Коментари Харесай

Ще стане ли Христо Стоичков президент на ЦСКА?

В края на август или при започване на септември почитателите на ЦСКА ще научат отговора на един извънредно значим за тях въпрос – дали Христо Стоичков ще се прибере в България за непрекъснато, с цел да стане президент на „ алените “, написа " Блиц ".

Точно в този интервал Камата ще е на родна територия и ще има среща по въпроса с босовете на клуба. Тя ще се състои единствено, в случай че до тогава ЦСКА има нов съсобственик. Много е евентуално това да бъде Валтер Папазки.

Припомняме, че Ицо има акции в ЦСКА, само че в този момент концепцията е да стане президент против добра заплата и да бъде компактно до тима през сезона. За задачата, споразумее ли се, той ще напусне Щатите, където живее и работи от няколко години.

" Наближават значими дни за ЦСКА. Първо ще се разбере дали ще има нов съсобственик. Вероятността е много огромна, само че дано всичко бъде финализирано. Второ – Стоичков може да стане президент. Тези вести ще зарадват многочислените почитатели на тима. Очаква се напълно скоро отборът да има и нов общоприет спонсор “, разясняват източници пред " Блиц ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР