В края на 2021 г. Джеси Джей реши да сподели

...
В края на 2021 г. Джеси Джей реши да сподели
Коментари Харесай

Интересният начин, по който Джеси Джей разкри пола на бебето си

В края на 2021 година Джеси Джей реши да показа с почитателите си, че е направила импровизиран аборт. Като цяло изпълнителката се старае да приказва намерено за сложните моменти.
 Джеси Джей, бременността и загубата на детето ѝ
Тъжната вест, която Джеси Джей показа

Изпълнителката минава през сложен интервал

Освен за тях обаче, Джеси Джей споделя и вълнуващите вести. Като тази при започване на годината, че още веднъж е бременна. И от този момент не стопира да споделя фотоси на бременното си коремче.

В един от последните постове в профила си в Instagram изпълнителката показа малко видео, на което я чуваме по какъв начин пее ария, облечена в халат със заголено коремче.

В описанието под поста Джеси Джей разяснява, че откогато е написала тази песента и я пее, бебето ѝ стартира да се движи интензивно. Затова и мисли, че е специфична. За момента обаче не разкрива името на парчето, само че загатва, че скоро ще го издаде публично.

А с изключение на всичко това, разкрива и пола на бебето си. Оказва се, че изпълнителката чака момче. Джеси Джей приключва шеговито с успокоението към всички, че на видеото носи долни дрехи, въпреки и на пръв взор да не си проличава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР