В Китай градският автомобил Chery QQ Wujie Pro ще струва

...
В Китай градският автомобил Chery QQ Wujie Pro ще струва
Коментари Харесай

Вместо Matiz - Chery представи нов електрически QQ

В Китай градският автомобил Chery QQ Wujie Pro ще коства малко повече от 11 хиляди $ откакто Chery пусне на пазара тази мини електрическа кола. Дължината на новия микрокар е 3400 мм, ширината - 1550 мм, височината - 1680 мм, а размерът на междуосието 2160 мм.

В Китай този стилен електромобил ще коства от 79 900 юана (11 020 долара). Новостта на под-марката QQ се разграничава от сътрудниците си QQ Ice Cream с по-ъглови пропорции на тялото и истинска оптика, наречена Thunder Tomahawk. Във формата на фаровете QQ Wujie Pro има аналогия с осветителната техника на Polestar и някои други международни марки.

Минималистичният салон е предопределен за четирима души. Цялата информация за системите на електрическия автомобил се демонстрира на 12,9-инчов сензорен екран. Системите QQ Wujie Pro се зареждат от трето потомство чип Qualcomm 6155.

Стандартното съоръжение включва електрически регулируеми седалки откъм гърба сгъваеми за повече багажно пространство, безжично зареждане на смарт телефон, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 и камера за съраунд аспект.

Този градски автомобил се предлага в две версии с електрически мотори с мощности 75 и 95 к.с. Версията с огромния мотор форсира от място до 50 км/ч за 4,8 секунди. Максималната скорост е електронно лимитирана на 125 км/ч. Пробегът с едно зареждане е разгласен на равнище от 408 км. Батерията с какъв потенциал обезпечава този пробег не се прецизира.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР