В Киев и много други региони на Украйна е обявена

...
В Киев и много други региони на Украйна е обявена
Коментари Харесай

Руски ракети по Хмелницки и Николаевска област

В Киев и доста други райони на Украйна е оповестена въздушна паника.

Информация за въздушната паника в столицата на страната е оповестена в телеграмния канал на военната администрация на града.  " Не подценявайте паниката ", написа в канала си в Telegram Андрий Ермак, шеф на президентската канцелария на Украйна. Той съобщи, че Русия употребява тактическа авиация , като изстрелва ракети от въздушното пространство на окупираните територии.

" Медиите пишат за ракети от Черно море ", заяви " Украинска истина ". По предварителни данни става дума за шест ракети " Калибър ".

Ръководителят на държавната администрация на област Хмелницки Серхий Гамалий заяви за две детонации в регионалния център в събота сутринта. " Имаше детонация в Хмелницки! Останете в убежищата ", написа той в Telegram.

Виталий Ким, началник на Николаевската регионална държавна администрация, съобщи, че в района работи противовъздушна защита. Той написа, че " две неразбираеми цели напущат района " и са доказани изстрелвания от Черно море. 

Съществува опасност от нанасяне на удар по Днепропетровска област, предизвести и ръководителят на регионалния съвет Николай Лукашук.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР