В Kickstarter се събират финансови средства за започване производството на

...
В Kickstarter се събират финансови средства за започване производството на
Коментари Харесай

eX Core: външна видеокарта с компактен размер

В Kickstarter се събират финансови средства за започване производството на дребната външна видеокарта eX Core.
Това е дребна кутийка с габаритни размери 150 х 104 х 20 милиметра и тегло 0,7 кг. В нея е сложена видеокартата Nvidia GTX 1050 с 4 GB буферна GDDR5 памет. Устройството употребява Thunderbolt 3 интерфейса и е в положение да обезпечи почтена продуктивност за актуалните игри при преносимите компютри, които не разполагат с мощна дискретна графика.



Устройството не изисква външен захранващ източник и се свързва с компютърната система единствено благодарение на един USB 3.0 Type-C/Thunderbolt 3 кабел. На интерфейсния панел на новия ускорител са сложени два USB Type-C врата и един HDMI 2.0b интерфейс. Благодарение на нараствания до 4 GB потенциал на буферната памет, основателите на устройството акцентират, че се обезпечават двойно повече фрагменти спрямо мобилната видеокарта Nvidia MX150, както и доста по-добра работа от десктоп версията на видеокартата Nvidia GTX 1050 с 2 GB графична памет.



Поисканата в Kickstarter инвестиция е в размер на $65 000, а към сегашен ден са събрани над $90 000. Първите вложители на eX Core ще могат да я получат при цена $400 . При всеобщите продажби цената ще бъде $475 . Първите външни видеокарти се чакат при започване на юни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР